Привет!
Мы занимаемся
ИЗГОТОВЛЕНИЕм ПЕРСОНАЛЬНЫХ ФУТБОЛЬНЫХ КАРТОЧЕк

on-line
ЗАКАЗ КАРТЫ

Політика конфіденційності



1. ОСНОВНІ ПОЛОЖЕННЯ

На нашому сайті («https://bprocards.com.», далі іменований «Сайт»), ми можемо збирати Ваші персональні дані в порядку і для цілей, описаних нижче.
Ми високо цінуємо конфіденційність відвідувачів сайту і забезпечуємо безпечне зберігання і використання даних відвідувачів відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних». 
Дана політика конфіденційності (далі - «Політика») містить опис типів інформації, яку ми збираємо на цьому Сайті, включаючи інформацію, що стосується фізичних осіб (далі -  «Персональні дані»), інформацію про цілі використання нами таких персональних даних, про осіб, з якими ми можемо ділитися ними.

Будь ласка, ознайомтеся з цією Політикою перед використанням або відправкою будь-яких персональних даних на Сайті.
Відвідуючи та використовуючи цей Сайт, Ви підтверджуєте, що ознайомилися з представленою інформацією і розумієте, як ми збираємо, обробляємо, використовуємо і розкриваємо Ваші персональні дані як описано в даній Політиці.

Як більш детально описано в розділі 2 нижче, ми будемо використовувати дані, зібрані на цьому Сайті для наступних цілей:
• обслуговування та оновлення сайту;
• надання інформації про діяльність Компанії;
• зберігання даних про переваги та налаштування користувачів Сайту;
• вдосконалення існуючих та розробка нових продуктів, товарів і (або) послуг;
• збір статистики про користувачів;
• моніторинг стану сеансу (доступу) користувача.


2. ЯКІ ДАНІ МИ ЗБИРАЄМО, ДЛЯ ЯКИХ ЦІЛЕЙ

a) Ім'я, адреса електронної пошти та номер телефону
На Сайті присутні форми, куди Ви можете вводити свої ім'я, номер телефону або адресу електронної пошти. При заповненні форми ці дані будуть збережені і можуть бути використаний для надання Вам запитуваної інформації або комунікації з Вами.
Ваша адреса електронної пошти зберігається в системі протягом часу, необхідного для цілей використання персональних даних.

b) Автоматично зібрані дані
При кожному відвідуванні Сайту система автоматично збирає інформацію про пристрій, що відвідувач використовує для перегляду сторінок:
• тип і версія браузера;
• операційна система;
• IP-адреса.
Збір і тимчасове зберігання цих даних здійснюється з метою коректного відображення вмісту Сайту на комп'ютері користувача. Дані будуть видалені, як тільки відпаде необхідність в їх використанні, - після закінчення сеансу (коли користувач покине Сайт), або після закінчення терміну зберігання.

c) Файли cookie
Файл cookie - це файл, який зберігається на жорсткому диску персонального комп'ютера користувача при відвідуванні ним сторінок Сайту. Такий файл містить набір символів, що дозволяють ідентифікувати пристрій або браузер користувача при повторному відвідуванні сайту.
Ми використовуємо файли cookie для наступних цілей: щоб зробити Сайт зручнішим для користувача; щоб персоналізувати вміст або налаштування Сайту; а також, щоб анонімно збирати статистичну інформацію. (Ми можемо використовувати статистичну інформацію для поліпшення наших існуючих і розробки нових продуктів, товарів  і (або) послуг). Файли cookie також необхідні для коректної роботи деяких функцій Сайту, наприклад, для збереження сеансу при переході користувача по сторінках.
Оброблені файли cookie видаляються або піддаються зниженню після досягнення цілей обробки  даних або при відсутності необхідності в подальшому досягненні цих цілей, а також у разі закінчення терміну зберігання.
Ви можете обмежити використання файлів cookie в налаштуваннях вашого браузера.
Internet ExplorerEdgeSafari | Chrome | Firefox | Opera
Як заборонити використання ваших даних у Google Analytics, Ви дізнаєтеся докладно  нижче.
Зверніть увагу, що при зміні налаштувань браузера, функціонал Сайту може бути обмежений, а деякі матеріали можуть відображатися некоректно.

3. ОДЕРЖУВАЧІ АБО КАТЕГОРІЇ ОДЕРЖУВАЧІВ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Ми збираємо і зберігаємо дані, в тому числі в сервісах Google, як описано нижче.

a) Google Analytics
Цей Сайт використовує аналітичний інтернет-сервіс Google Analytics, Google LLC ( «Google»), 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Google Analytics використовує файли cookie. Інформація про Ваш відвідуванні Сайту, створена за допомогою файлів cookie, відправляється на сервер Google в США і зберігається там.

За допомогою файлів cookie Google Analytics може: розрізняти унікальних користувачів; обмежувати частоту запитів; запам'ятовувати кількість і час попередніх відвідувань; реєструвати джерело трафіку; визначати початок і кінець сеансу; запам'ятовувати значення оголошених користувачем змінних для визначення рівня відвідувача. Інформація про пристрій (браузер і його версія, операційна система), за допомогою якого Ви переглядаєте сторінки Сайту, може бути відправлена ​​в Google Analytics.
Ми використовуємо дані в системі Google Analytics для ведення статистики і зберігаємо їх не більше строку, необхідного для виконання цілей по обробці персональних даних.
Google буде використовувати отриману інформацію для статистичного аналізу та формування звітності, що допоможе оптимізувати Сайт і зробити його більш зручним для відвідувачів.
Ви також можете заборонити Google збирати і обробляти дані, які генеруються за допомогою файлів cookie на основі відомостей про використання Сайту (включаючи ваш IP-адресу).

b) Google Maps
На цьому Сайті використовуються функції Google Maps. Google Maps - це сервіс, керований компанією Google LLC, 1 600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Якщо Ви відвідуєте одну з наших сторінок, що містять карти Google Maps, Ви підключаєтеся до серверів Google. На додаток до Вашої IP-адреси, сервери можуть також визначати, які з сторінок Сайту Ви в даний час відвідуєте.
Якщо Ви увійшли в свій аккаунт Google, Google може додати цю інформацію в Ваш профіль.
Ми не контролюємо ці функції Google Maps, а також відповідні методи обробки Ваших персональних даних компанією Google за допомогою таких функцій. Ми не несемо будь-якої відповідальності за таку обробку. Ви повинні ознайомитися з Політикою конфіденційності Google, щоб дізнатися про умови, які можна застосувати до обробки Ваших персональних даних, оскільки ця Політика відноситься тільки до цього Сайту.

4. ПЕРЕДАЧА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ ТРЕТІМ ОСОБАМ

Одержувачі, зазначені в розділі 3 вище, можуть перебувати в США і в країнах за межами ЄС, що не визнані Європейською комісією як забезпечують належний рівень захисту. У будь-якому випадку ми будемо передавати персональні дані тільки тим одержувачам, які забезпечують належний рівень захисту, або будемо діяти відповідно до законодавства про захист даних і вживати відповідних заходів безпеки.
Компанія Google отримала сертифікат відповідності політиці EU-US Privacy Shield Міністерства торгівлі США, яка забезпечує достатній рівень захисту даних відповідно до рішення Європейської комісії C / 2016/4176 (стаття 46, 2, (е) GDPR). Актуальна інформація про сертифікацію компанії по EU-US Privacy Shield, доступна на сторінці:
https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active#other-covered-entities.
5. ЗМІНИ В ЦІЙ ПОЛІТИЦІ
Ми залишаємо за собою право час від часу вносити зміни в Політику. Ми можемо не сповіщати Вас про зміни. Ви погоджуєтесь заходячи на сайт ознайомлюватись з актуальною версією Політики.